GYNEVIA
Emättimen tulehduksiin ja hyvinvointiin
Gynevia on uudenlainen valmiste emättimen hyvinvointiin. Se auttaa kokonaisvaltaisesti palauttaen emättimen luonnollisen bakteerikannan ja pH-arvon. Gynevia helpottaa bakteerivaginoosin oireita sekä kosteuttaa limakalvoja

Gynevia

Palauttaa emättimen laktobasillikannan yksilöllisesti

Gynevia on uudenlainen valmiste emättimen hyvinvointiin. Se auttaa kokonaisvaltaisesti palauttaen emättimen luonnollisen bakteerikannan ja pH-arvon. Gynevia helpottaa bakteerivaginoosin oireita sekä kosteuttaa limakalvoja.

Gynevia-emätingeeli vaikuttaa kolmella tavalla. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä uudenlaisia alfa-glukaanioligosakkarideja, glyserolia ja maitohappoja. Alfa-glukaanioligosakkaridit ovat ravintoaineita, jotka edistävät valikoitujen laktobasillien kasvua. Hyvät laktobasillit auttavat ennaltaehkäisemään emättimen tulehduksia. Se on myös tutkitusti tehokkaampi valmiste emättimen luonnollisen tasapainon palauttamiseen kuin vain maitohappoa sisältävät tuotteet.

 Gynevia auttaa bakteerikannan tasapainottamisessa jokaisella käyttäjällä yksilöllisesti. Se lievittää nopeasti epämiellyttäviä oireita  ja poistaa hajua. Gyneviaa käytetään bakteerivaginoosin oireisiin tai bakteerivaginoorikierteen katkaisuun, vaihdevuosista johtuviin limakalvo-oireisiin sekä emättimen bakteerikannan tasapainon palauttamiseen.

 

Tiesitkö tämän laktobasilleista?

Naisilla kuukautiskierron käynnistyessä veren estrogeenipitoisuus suurenee ja emättimen limakalvon pintasolut alkavat tuottaa glykogeenia, jonka seurauksena mikrobiomi muuttuu laktobasillivoittoiseksi ja emättimen pH laskee.

Laktobasillit yhdessä glykogeenin kanssa ylläpitävät emättimen terveyttä muun muassa muodostamalla limakalvoja suojaavaa valkovuotoa.

Laktobasillit puolustavat limakalvoa haitallisilta bakteereilta. Tietyt laktobasillilajit suojaavat mahdollisesti ennenaikaiselta synnytykseltä, vähentävät sukupuolitautien riskiä ja suojaavat kohdunkaulan solumuutoksilta.

Tiesithän, että Gynevia vahvistaa emättimen hyvää laktobasillikantaa antamalla ravintoa juuri oikeille laktobasilleille!

 

Gynevia emätingeeli
alfa-glukaanioligosakkaridi, maitohappo, glyseroli
CE-merkitty lääkinnällinen laite
Gyneviaa markkinoi Stragen Finland Oy
Valmistaja: HÄLSA Pharma GmbH

Gynevia – Bakteerivaginoosi

Lue lisää

Gynevia – Vaihdevuodet

Lue lisää

Jäikö jokin mietityttämään?

Tutustu pakkausselosteeseen