Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Käyttämällä tätä sivustoa, hyväksyn evästeiden käytön Lue lisää

Gynevia

Näin Gynevia toimiiMistä Gyneviaa voi ostaa?

Gynevia bakteerivaginoosiin

Lue lisää

Gynevia vaihdevuosiin

Lue lisää

Gynevia

Emättimen tulehduksiin ja hyvinvointiin

Gynevia on uudenlainen valmiste emättimen hyvinvointiin. Se auttaa kokonaisvaltaisesti palauttaen emättimen luonnollisen bakteerikannan ja pH-arvon. Gynevia vähentää ja hoitaa tulehduksia sekä kostuttaa limakalvoja.

Gynevia-emätingeeli on ainutlaatuinen yhdistelmä glyserolia, maitohappoja ja uudenlaisia alfa-glukaanioligosakkarideja. Alfa-glukaanioligosakkaridit ovat ravintoaineita, jotka edistävät valikoitujen ja vain hyvien laktobasillien (bakteerien) kasvua. Se on myös tehokkaampi valmiste emättimen luonnollisen tasapainon palauttamiseen kuin vain maitohappoa sisältävät tuotteet.

 Gynevia auttaa bakteerikannan tasapainottamisessa jokaisella käyttäjällä yksilöllisesti. Se lievittää nopeasti epämiellyttäviä oireita  ja poistaa hajua. Gyneviaa käytetään bakteerivaginoosin oireisiin tai bakteerivaginoorikierteen katkaisuun, vaihdevuosista johtuviin limakalvo-oireisiin sekä emättimen bakteerikannan tasapainon palauttamiseen.

Mistä Gyneviaa voi ostaa?

Itsehoitovalmiste Gyneviaa voi ostaa hyvin varustelluista apteekeista ympäri Suomen. Löydät tuotteen intiimituotehyllyltä. Voit tilata tuotetta myös ainakin seuraavista verkkoapteekeista:

Aitoapteekki

Annenapteekki.fi

Apteekkiplus.fi

ApteekkiShop.fi

Apteekkituotteet.fi

Apteekkiverkkokauppa.fi

Koivu apteekki

Myllynapteekki.fi

Mäntsälän apteekki

Nettiapteekki

Nettiterveysapteekki.fi

Rotuaarinverkkoapteekki.fi

S-apteekki.fi (Apteekki Isokannel)

Verkkoapteekit.fi

Verkkosivuapteekki

Yliopiston Apteekki (YA)

Yliopiston verkkoapteekki

 

Gyneviaa markkinoi Stragen Finland Oy.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tutustu pakkausselosteeseen