GYNEVIA BAKTEERIVAGINOOSIIN
HAISEEKO ALAKERTA?
Bakteerivaginoosin tunnistettavin oire on pahanhajuinen, kalamaiselta tuoksuva valkovuoto. Gynevia palauttaa bakteerikannan tasapainon ja hyvän olon alakertaan – poistaen myös epämiellyttävän hajun.

Gynevia

Lievittää bakteerivaginoosin oireita ja estää uusiutumisen

Bakteerivaginoosi on emättimen bakteerikannan häiriö, jossa limakalvoa puolustavat laktobasillit (maitohappobakteerit) korvaantuvat haitallisilla bakteereilla. Samalla valkovuodon pH-arvo nousee. Se aiheuttaa epämiellyttävää hajua ja tunnetta. Gynevia lievittää bakteerivaginoosin oireita sekä palauttaa nopeasti normaalin bakteeritasapainon ja pH:n.

Jokaisella naisella on omanlaisensa bakteerikanta. Gynevia vaikuttaa yksilöllisesti ja edistää vain hyvien laktobasillien lisääntymistä.

Laktobasillit estävät haitallisten bakteerien kasvua, suojaavat mahdollisesti ennenaikaiselta synnytykseltä, vähentävät sukupuolitautien riskiä ja suojaavat kohdunkaulan solumuutoksilta.

Laktobasillit huolehtivat emättimen hyvinvoinnista.

Mikä ihmeen bakteerivaginoosi?

Lue lisää

TESTI: ONKO MINULLA BAKTEERIVAGINOOSI?

Tee testi

 

Näin Gynevia toimii – Uusi vaikuttava aine α-GOS

Gynevia on emätingeeli, joka hoitaa bakteerivaginoosin oireita sekä ennaltaehkäisee säännöllisesti käytettynä uusiutumista.

Gynevia lievittää epämiellyttävää hajua ja tunnetta emättimessä sekä palauttaa nopeasti sen normaalin bakteeritasapainon ja pH:n. Gynevialla on myös limakalvoja kosteuttava sekä uudistava vaikutus.

Gynevia vaikuttaa kolmella tavalla. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä uudenlaisia alfa-glukaanioligosakkarideja (α-GOS), glyserolia, sekä maitohappoja. Alfa-glukaanioligosakkaridit ovat ravintoaineita, jotka edistävät valikoitujen laktobasillien kasvua. Hyvät laktobasillit auttavat ennaltaehkäisemään emättimen tulehduksia. Maitohappo puolestaan laskee luonnostaan emättimen pH:ta. Nämä ominaisuudet yhdessä taltuttavat tulehduksen.

Tutkimukset osoittavat, että antibioottihoidon jälkeen käytettynä Gynevia palauttaa emättimen bakteerikannan terveelle tasolle 8 päivässä 100 prosentilla naisista. Bakteerivaginoosi ei uusiutunut 80 prosentilla naisista puolen vuoden kuluessa tutkimuksen päättymisestä.1

Bakteerivaginoosi uusiutuu helposti. Säännöllinen Gynevian käyttö estää tehokkaasti uusiutumista.

Gynevia ei sisällä antibioottia, ja sitä voi ostaa ilman reseptiä.

 


Lähteet:
Safety and efficacy of an intravaginal prebiotic gel in the prevention of recurrent bacterial vaginosis: a randomized double-blind study. Coste I, Judlin P, Lepargneur JP, Bou-Antoun S. Obstet Gynecol Int. 2012;2012:147867. doi: 10.1155/2012/147867. Epub 2012 Dec 18.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tutustu pakkausselosteeseen

 

Ohjeet käyttöön

Kun sinulla on bakteerivaginoosi ensimmäistä kertaa

Mikäli epäilet, että sinulla on bakteerivaginoosi ja oireet ovat huomattavat, on hyvä varmistaa diagnoosi lääkärin vastaanotolla.

Lievässä bakteerivaginoosin oirekuvassa Gyneviaa käytetään yksi annos päivässä 8 peräkkäisenä päivänä. Hoito toistetaan seuraavien kuukautisten jälkeen.

Gynevia-emätingeeli annostellaan emättimeen. Kädet pestään ennen ja jälkeen tuotteen annostelun.

Lue lisää Gynevian pakkausselosteesta.

 

Kun haluat katkaista bakteerivaginoosikierteen

Gynevia ennaltaehkäisee tutkitusti bakteerivaginoosin uusiutumista. Toistuvissa bakteeritasapainon häiriötilanteissa Gyneviaa käytetään yksi annos päivässä 8 peräkkäisenä päivänä. 8-päiväinen hoito toistetaan 6 kuukauden välein alkaen kuukautisten päättymistä seuraavana päivänä.

Gynevia-emätingeeli annostellaan emättimeen. Kädet pestään ennen ja jälkeen tuotteen annostelun.

Lue lisää Gynevian pakkausselosteesta.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin Gyneviaa käytetään?
Gynevia on itsehoitovalmiste bakteerivaginoosin oireisiin sekä ennaltaehkäisyyn. Gynevia lievittää oireita, kuten pahanhajuista vuotoa ja kutinaa, sekä palauttaa emättimen normaalin bakteeriflooran ja pH:n. Gynevialla on myös limakalvoja kosteuttava sekä uudistava vaikutus.
Miten Gyneviaa käytetään?
Lievässä bakteerivaginoosin oirekuvassa Gyneviaa käytetään yksi annos päivässä 8 peräkkäisenä päivänä. Hoito toistetaan seuraavien kuukautisten jälkeen. Toistuvissa bakteeritasapainon häiriötilanteissa Gyneviaa käytetään yksi annos päivässä 8 peräkkäisenä päivänä. 8-päiväinen hoito toistetaan 6 kuukauden välein alkaen kuukautisten päättymistä seuraavana päivänä.
Mistä tiedän, että Gynevia sopii juuri minulle?
Gynevia on kehitetty kaikille naisille! Sen yksilöllinen vaikutusmekanismi edistää selektiivisesti hyvien maitohappobakteerien lisääntymistä. Gynevia-emätingeeliä ei saa kuitenkaan käyttää alle murrosikäiset tytöt eivätkä naiset, joilla on yliherkkyyttä jollekin tuotteen ainesosista. Lue lisää pakkausselosteesta
Milloin Gyneviaa ei voi käyttää?
Gyneviaa ei voi käyttää kuukautisten aikana. Gyneviaa ei saa käyttää alle murrosikäiset tytöt eivätkä naiset, joilla on yliherkkyyttä jollekin tuotteen ainesosista. Raskaana olevien on suositeltavaa kysyä lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä.
Mistä Gyneviaa voi ostaa?
Löydät Gyneviaa kaikista hyvin varustelluista apteekeista sekä verkkoapteekeista. Gynevia on itsehoitovalmiste, eikä siihen tarvitse reseptiä.
Voiko Gyneviaa käyttää hiivatulehduksen hoitoon?
Gyneviaa ei ole tarkoitettu hiivatulehduksen hoitoon. Hiivatulehdus tulee hoitaa aina ensin ja aloittaa Gynevia-hoito vasta sitten. Gynevian sisältämä maitohappo laskee pH:ta, mikä on bakteerivaginoosin ja vaihdevuosien oireiden kannalta hyvä, mutta ei hiivatulehduksen. Jos olet epävarma mistä oireet johtuvat, kannattaa kääntyä lääkärin puoleen.
Miten Gynevia toimii?
Gynevia vaikuttaa kolmella tavalla. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä uudenlaisia alfa-glukaanioligosakkarideja, glyserolia, sekä maitohappoja. Alfa-glukaanioligosakkaridit ovat ravintoaineita, jotka edistävät valikoitujen laktobasillien kasvua. Hyvät laktobasillit auttavat ennaltaehkäisemään emättimen tulehduksia. Maitohappo puolestaan laskee luonnostaan emättimen pH:ta. Nämä ominaisuudet yhdessä taltuttavat tulehduksen.
Olen raskaana tai imetän, voinko käyttää Gyneviaa?
Tuote ei imeydy systeemisesti kehoon eikä siten ole riski sikiölle. On kuitenkin aina suositeltavaa kysyä lääkäriltä neuvoa ennen minkään lääkkeen käyttöä raskauden aikana. Gyneviaa voi käyttää imetyksen aikana. Synnytyksen jälkeen ja imetyksen aikana emättimen estrogeenipitoisuus laskee ja hyvien laktobasillien määrä vähenee. Näin ollen limakalvot kuivuvat ja tulehduksen riski kasvaa. Gynevia kosteuttaa limakalvoja ja auttaa palauttamaan emättimen normaalin bakteeriflooran.
Voinko harrastaa seksiä Gynevia-hoidon aikana?
Kyllä voit, oman vointisi mukaan. On kuitenkin tärkeää huomioida, ettei kondomia, lateksista tehtyä pessaaria, spermisidejä eikä muita fyysisen esteen muodostavia ehkäisyvälineitä saa käyttää yhtä aikaa Gynevia-emätingeelin kanssa, koska on riski, että ne rikkoututuvat tai eivät tehoa.
Mikä on sytolyysi?
Sytolyysissä emättimen normaaliflooran laktobasillit hajottavat limakalvon pintasolukkoa saadakseen ravinnokseen soluista vapautuvaa glykogeeniä. Sytolyysi voi aiheuttaa kutinaa ja kirvelyä sekä paksumpaa valkovuotoa. Katso lisää täältä.
Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Voit etsiä lisää tietoa Gynevian pakkausselosteesta tai kysyä meiltä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@stragen.fi. Voit myös aina ottaa yhteyttä terveydenhoitajaasi tai lääkäriisi.