Eroon bakteerivaginoosista – Gynevia nyt apteekeissa

28/1/2020AjankohtaistaTeksti: Vieraileva kirjoittaja

Haiseeko alakerta? Bakteerivaginoosi on yleinen vaiva, joka aiheuttaa epämiellyttävän hajuista vuotoa. Uusi itsehoitovalmiste Gynevia auttaa bakteerivaginoosin oireisiin sekä ehkäisee tutkitusti uusiutumista. Gyneviaa saa nyt apteekeista – ilman reseptiä!

Pahanhajuisen vuodon lisäksi bakteerivaginoosiin voi liittyä myös kutinaa ja kirvelyä. Haju saattaa aiheuttaa esimerkiksi häpeää sosiaalisissa tilanteissa tai haitata seksielämää. Välillisesti tulehdus myös vaikuttaa seksitautien tarttumisherkkyyteen, papilloomavirusinfektion pitkittymiseen ja jopa lapsettomuushoitoihin. Siksi bakteerivaginoosin hoito kannattaa.

Uusi valmiste bakteerivaginoosin oireisiin ja ennaltaehkäisyyn

Uusi itsehoitovalmiste Gynevia lievittää epämiellyttävää hajua ja tunnetta emättimessä sekä palauttaa nopeasti sen normaalin bakteeritasapainon ja pH:n. Gynevialla on myös limakalvoja kosteuttava sekä soluja uudistava vaikutus.

Jokaisella naisella on omanlaisensa bakteerikanta. Muista valmisteista poiketen Gynevia vaikuttaa yksilöllisesti ja edistää vain hyvien maitohappobakteerien lisääntymistä.

Antibioottihoidon yhteydessä emättimen bakteerikanta häiriintyy helposti. Tutkimukset osoittavat, että antibioottihoidon jälkeen käytettynä Gynevia palauttaa emättimen bakteerikannan terveelle tasolle 8 päivässä 100 prosentilla naisista. Gynevia myös estää bakteerivaginoosin uusiutumista antibioottihoidon jälkeen.

Gynevia ei sisällä antibioottia, ja sitä voi ostaa ilman reseptiä. Kysy lähimmästä apteekistasi tai tilaa verkkoapteekista!

 

Lue lisää!

Lue lisää

Kohdunkaulan syövän seulontoihin kannattaa osallistua – Papa-kokeen ja HPV-testin avulla syöpä voidaan ehkäistä!

Lue lisää

Uusi kumppani saa pään pyörälle – myös alapää joutuu koetukselle uuden bakteerikannan myötä

Lue lisää

Vaihdevuosioireiden hoitaminen on panostus elämänlaatuun

Lue lisää

Esivaihdevuodet eli premenopaussi – vaihdevuodet jo 40-vuotiaana?

Lue lisää