Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Käyttämällä tätä sivustoa, hyväksyn evästeiden käytön Lue lisää

Hyvästi bakteerivaginoosi

14/6/2019AjankohtaistaTeksti: Vieraileva kirjoittaja

Bakteerivaginoosi on epämukava emättimen tulehdus, joka on yhtä yleinen kuin hiivatulehdus [I]. Syksyllä lanseeraamme täysin uudenlaisen tuotteen bakteerivaginoosin hoitoon!

Jos alakerta haisee kalamaiselta ja valkovuoto on runsasta ja tasaisen maitomaista, voi kyseessä olla bakteerivaginoosi. Bakteerivaginoosia esiintyy suurella osalla naisista: esimerkiksi raskaana olevista sitä esiintyy noin 15 prosentilla, opiskelijaterveydenhuollon käyttäjistä noin 20 – 25 prosentilla ja sukupuolitautiklinikoiden potilaista jopa 30 – 40 prosentilla [II].

Loppuvuodesta naisten elämään on luvassa helpotusta, kun markkinoille tulee uusi itsehoitovalmiste, Gynevia, joka hoitaa bakteerivaginoosin oireita ja estää säännöllisesti käytettynä sen uusiutumista. Pysy siis kuulolla!

 

[I] https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00949

[II] https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/terveys/vaginan-mikrobiomin-hairio-on-yleinen-mutta-huonosti-tunnettu-naisten-terveysongelma

 

Lue lisää

Emättimen bakteerikanta – gynekologi kertoo

Lue lisää

Hyvästit vaihdevuosien aiheuttamille emätinoireille

Lue lisää

HPV eli ihmisen papilloomavirus – mikä se on?

Lue lisää

Naisten kokemuksia bakteerivaginoosista

Lue lisää